saris

 
Du är rätt så fin ska du veta. 

disco universe

Lol, asfula bilder men pallar inte bry mig. I fredags var det inspark och det var skoooj. Sov hos Clara och hela dagen igår var jag hemma i tvillingarnas hus och umgicks med de bästa. Mysigaste dagen på länge och nu ligger jag i sängen med en tjockis aka Sara :)))


♥ ♥


några randoms från sommaren


låtar jag lyssnar på just nu ♫ ♪ ♪ ♫ ♩ ♬

Lyckligare nu med Linnea Henriksson
No church in the wild med Frank Ocean 
One more night med Maroon 5
The boxer  med Paul Simon, Jerry Douglas osv
Just for now med Cloud Control

<3

LOL


sommarens sista (och första) båtturwell hello there


thistle & weeds

Lyssnar på Mumford och vill tillbaka till deras konsert i somras. Tittar också på bilder från weheartit och pratar med henkii om får framtida volleybollförening. Asfettt kommer det bli!! 


dream catcher


rojina

Rojina, som går i min skola, är så himla himla duktig! Har lyssnat på hennes egenskrivna låtar hela eftermiddagen och ryser till då och då. Så sjukt begåvad! Lyssna själva så förstår ni vad jag pratar om. Åh, önskar jag också hade den rösten. 

söndagsbestyr

Har bakat kanel, vanilj och kardemummabullar. Bland det godaste som finns!! 

:))))

Sitter på filosofilektionen och dör av tråkighet. Idag ska jag i alla fall spela in nollningsfilmen med kompizarna och gå på roliga pass på gymet. Och solen skiner mina vänner!!!!


holocene

 
Nu har plugget dragit igång. Så inte taggad på historiauppsatser och engelskatal. Som tur är har jag tjejmiddagar, konserter, insparkfest, grymma helger, restaurangbesök, nollning, Berlin och annat kul att se fram emot. Just nu känns det inte som om jag har någonting att skriva och inga bilder att visa. Ni får helt enkelt ha lite tålamod med mig så lovar jag att bloggningen ska bli roligare.  

uppsnärjd i det blå

 
Målar naglarna, borde plugga men vet inte hur och har verkligen ingen lust. Bokade Berlin för en stund sen, kan inte riktigt förstå att vi är där om 32 dagar!! Helt sinnes. Åh det ska bli så himla himla kul. 

heaven

Igår var det den bästa söndagen på hur länge som helst. Vaknade upp bredvid Sara, vi åt frulle och tittade på Awkward. Sen begav jag mig till stan och hem till finaste Estrid där det var tårtkalas. Hon hade bakat så himla mycket gott, som ni ser på bilderna, och fixat så fint!! Allt var jättebra och trevligt med presentöppnig och snack med alla hennes goa kompisar. Senare framåt kvällen gick jag på bio med Joiz, Sara & Ebbs. Vi såg Magic Mike, dog av kärlek till Channing Tatum. En perfekt söndag på alla sätt och vis helt enkelt. 

RSS 2.0