Bra långhelg

Har haft en riktigt mysig och bra långhelg.
Onsdag: Gymmade med Hannah & Astrid efter skolan. Hängde sen lite hos Tintin och sen åkte vi fyra till Grönan och såg Maskinen. Träffade saknade Fanny där också! Det var en bra konsert men rätt kort. När den var slut åkte jag, Tintin och Astrid hem till Astrid och myste.
Torsdag: Vaknade upp hemma hos Astrid och chillade där till fyratiden. På kvällen åkte jag hem till Alice där Sara, Lollo & Ebba också var. Najs som alltid.
Fredag: Bakade hela förmiddagen och vid tre åkte jag hem till Estrid där det var klädbytardag med knytis. Massa godsaker och fina kläder. Det var riktigt lyckat! På kvällen åkte jag hem till Fanny och tog igen allt vi missat. Alltid lika kul att träffa den finingen.
Lördag: Åkte ut med båten för första gången i år!! Lite kallt och blåsigt men ändå asmys och härligt. Vissa tog ett dopp i havet, men så modig var inte jag. Igår kväll var jag hemma hos Johanna med giirlzen, askalas!
Idag har jag varit på Annas dansuppvisning och pluggat matte ute i solen. En riktigt jävla bra helg med andra ord! Borde dock ha pluggat mer, men men det tar jag tag i nu. Eller inte... Puss på er!!

Åsikter

Skriv vad du vill:

Namn:
kOm IhÅg MiG

E-post: (syns bara för mig)

Din blogg?

Tyck Till:

Trackback
RSS 2.0