Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig

Söta <3 <3 <3
Hej kompizzar!!! Jag har haft en jättebra helg. Såhär har den sett ut:
Fredag: Gymmade forever alone efter skolan, duschade sen hos Tintin och hjälpte henne att städa. Sen kom Astrid, Kajsa, Linn och Clara och senare frammåt kvällen kom Hannahs kompisar från Kallhäll. Det var överraskningsfest för Hannah som gällde! Hon fyller 17 på lördag så vi tänkte fira henne ordentligt! När Hannah kom vid kvart i åtta var vi typ 13 tjejer som stod inne i Tintins vardagsrum och överraskade henne ordentligt och ropade: surpriseeeeee och kastade ballonger och skrek. Hon blev verkligen överraskad och man märkte hur glad hon blev. Eftersom Hanniiis älskar tacos mer än något annat gick vi och åt det på Taco bar. Sen gick vi tillbaks till Tintin, vi åt tårta som Astrid hade bakat och Hannah öppnade presenter. Senare kom det lite mer folk och jag hade en skitkul kväll, det tror jag alla hade! Verkligen jättelyckad kväll med trevligt folk och firande av finaste Hannah.
Lördag: Vaknade upp hemma hos Tirris. Åt frukost och städade lite. Sen åkte jag hem till Nacka och Anna som hade discokalas med tjejerna i hennes klass. Myspys med barnkalas! Åt aasgod middag med familjen och vid halv åtta åkte jag in till stan och mötte Johanna, Ebba, Alice, Ida, Lollo och Sara. Vi åkte till café 60 och satt där i några timmar. Alltid lika kul med mina tjejer! Åkte hem i snöväder och somnade till One tree hill.
Idag sov jag ut riktigt ordentligt och åt en riktig söndagsfrulle. Kom precis hem från pulkaåkning med småbarnen, weehå! Nu ska jag plugga och lyssna på mannen i mitt liv. Håkan Hellström.
LOL-Lots of love ♥

Åsikter

Skriv vad du vill:

Namn:
kOm IhÅg MiG

E-post: (syns bara för mig)

Din blogg?

Tyck Till:

Trackback
RSS 2.0