Elin Dagmar Katarina Lindskog

Idag fyller min fina fina vän Elin år. 
Elinski är en fin flicka som är så himla snäll och vill alla väl. 
Hon älskar maaaat!!!!!!!!! Mest vegitariskt såklart.
Alla boys älskar henne. Hon är snygg, sexig, cool, har en snygg stil, har finste håret någonsin, en av de skönaste människorna på denna jord och hennes leende får alla på fall.
Den här bruden går inte att bråka med och det finns inget dumt att säga om henne. Så fort man ser Elin lyser man upp och hon är alltid på bra humör.
Vi har varit kompisar sen sjuan och jag är så glad för att jag lärt känna den här underbara tjejen. Innan vi lärde känna varandra såg jag upp till henne och tyckte hon var sjukt cool. Vi skrev om varandra på playahead fast vi aldrig träffats och när vi började i samma klass tog det ungefär en termin för oss att hitta varann.
Ellan är näst intill perfekt. Hon är så bra på allt, så jag ibland undrar om det finns någonting här i världen hon inte är bäst på. Hon rockar i skolan, är bra på alla sporter, spelar alla instrument, lagar asgod mat, fotar jättefina bilder, sjukt bra på wordfeud och är en underbar vän som alltid finns där.
Elin är grym på fotboll. Man kan se hur glad hon blir av att få spela det och hon gillar verkligen sitt lag! Hon gör ofta skitsnygga mål och tar ingen som helst skit på planen. 
JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET, ELIN LINDSKOG! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Jag hoppas vi kommer vara vänner livet ut, för du är en sådan vän alla borde ha och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. Grattis på födelsedagen älskade!!

Åsikter
Postat av: elin

Åååååååh min älskade underbara fina Karin, jag blir så glad att jag tror jag spricker! Mina mungipor går runt hela huvudet och jag kan inte sluta le!!!! Vad jag blir glad <3<3<3<3 du är världens finaste vän, jag vill aldrig förlora dig underbaraste du. ÄLSKAR DIG!!!!<3

2012-02-12 @ 14:47:34
URL: http://avlindskog.blogg.se/

Skriv vad du vill:

Namn:
kOm IhÅg MiG

E-post: (syns bara för mig)

Din blogg?

Tyck Till:

Trackback
RSS 2.0