Fredrika Jevrell

Idag fyller min bästa vän Fredrika 16 år.
Fredrika är en tjej som älskar att sola och blir brunare än någon annan på somrarna. Hon har dessutom en kropp som är to die for. 
Vi blev vänner i femman och har hållt ihop sedan dess. Förut var vi med varandra varenda helg och innan hon började i min klass sms:ade vi hela tiden och försökte ses så ofta som möjligt (det var på den tiden Fredrika var en bra sms-kompis..)
Min vän är grym i köket, hemmafru for the win! 
Fredrika har den skönaste humorn, det går aldrig en sekund utan att man har kul med henne.
Hon är den person jag litar mest på och den jag varit med om mest med.
Vi har bråkat och tjafsat oräkneliga gånger. Oftast om småsaker som inga andra skulle börjat bråka om. 
Fredrika är den den person jag kan bli mest sur på av alla jag känner (no fence) men när vi är vänner är hon den person jag älskar mest på hela jorden. 
Hon är lik sin pappa, Hans, på alla sätt och vis. De båda gillar att segla, båda har ett humör som inte är att leka med, båda gillar att ragga, de ser på pricken likadana ut till utseendet, de älskar mat, chips, rapar och pruttar och har exakt samma humor. 
Hon har världens sötaste systrar. Hela hennes familj är underbar och jag känner mig som en del av den, det är så fint. 
På sistonde har jag och Fredrika inte träffats så mycket. Vi går i olika gymnasier och vi har olika umgängeskretsar. Jag vill för allt i världen inte förlora henne. Vi har gått igenom så mycket och jag kommer alltid älska henne från mitten av mitt hjärta.
Fredrikas ögon är fantastiska. Folk har kommit fram på stan och sagt det och ibland måste man stanna upp och titta på hennes ögon, förtrollad blir man. 
Förut hängde vi alltid på String, stammisstället. Nu har vi inte varit där på ett bra tag, men när vi var där tog vi alltid morotskaka och läsk, bästa.
Vi har upplevt så himla mycket tillsammans. Vi har varit i Egypten, seglat, Gotland, Åre, sommarstugor, Peace and Love och massa mer. 
Fredrika har många smeknamn. Freddi, Freddson, Fredd, Frodo, Klasse, Freddoman och Freddy är några av dem.
När jag tänker tillbaka på alla våra fina minnen blir jag gråtfärdig. Det finns ingen jag bråkat så mycket med, skrattat så mycket med, upplevt så mycket med, fotat så mycket med, ätit så mycket med och sovit så mycket med som med Fredrika. 
För ett tag sen hade hon rosa hårtoppar, oboy vad snyggt det var! Över huvud taget är hon en riktigt jävla snygg tjej, som ni kan se. Ibland måste man nästan stanna upp och tänka: Shit, jag är kompis med den här snygga tjejen. Hur gick det till? 
Egentligen förtjänar jag inte en sån som henne. Hon är på tok för bra, snygg,rolig, snäll och underbar för mig. Men jag är så glad för de här fyra åren och jag hoppas verkligen att det blir fler. Ett intresse vi båda delar är att äta. När man är hemma hos Fredrika går man alltid upp några kilo, skojar inte. Hennes skafferi är alltid full med godsaker, så grymt. 
Det här var en av de första bilderna som togs på oss. Kommer ihåg när vi satt där vid vattnet och hade så kul och jag var så glad över att jag hade dig.
Fredrikas dubbelhaka är den bästa i världshistorien. Vet inte hur många bilder jag har på henne som hon tagit underifrån med hennes fina haka. Jag kommer aldrig någonsin igen få en lika bra vän som henne och få det vi haft tillsammans. Min kärlek går inte att beskriva med ord. (Fredrika, du har förresten kvar taggen på den här bilden på Facebook..)
Jag har suttit länge och försökt komma på hur jag ska sammanfatta och förklara min oändliga kärlek till dig, Fredrika. Idag är det din dag och den måste uppmärkssammas och firas. Det är omöjigt med bara det här att någon kommer förstå hur mycket du betyder för mig, men kanske att de får ett hum om hur mycket jag tycker om dig. För exakt två år sen hade du på dig en lilastickad tröja (som var från Monki och som du hade fått på samma morgon). Du kom till skolan med kryckor eftersom du hade skadat dig på en fotbollsmatch. Du var försenad till första lektionen med Kristian så du kom in när alla satt på sina platser och var tysta. Din pappa kom efter dig med dina böcker i handen och alla ropade grattis när du kom in. Jag minns att Hans sa någonting som var väldigt kul inför klassen, vad kommer jag inte ihåg direkt, men jag minns att det var väldigt roligt. Du skämdes så himla mycket och blev röd om dina kinder. Det är helt sinnessjukt att det där var hela två år sedan. Då hade vi redan varit med om så mycket, och tänk vad mycket vi varit med om efter det. Du är nog den person som känner mig bäst här i världen. Alla fina böcker jag fått på mina födelsedagar och julaftonar, alla vykort från de länder du varit i, alla fina sms, alla roliga fotbollscuper och alla sena nätter tillsammans (det där lät kinky..). Jag tycker det är så tråkigt att vi glidit ifrån varandra lite på sistonde. Men det är nog inte så konstigt. Jag täntke på det här om dagen och det stack till i mitt hjärta. Du är för fin och betyder för mycket för mig för att gå om miste om. Du är min allra bästa vän och jag älskar dig så ofattbart mycket. Jag saknar saknar saknar dig. Du är guldvärd och det bästa jag haft och har. Jag vill gå på krogen med dig, jag vill ta en kaffe med dig, jag vill plugga med dig, jag vill gå på din studenmottagning, jag vill fira din 30-årsdag, jag vill se dina barn växa upp och låta våra barn bli vänner, jag vill gå på Golden Hits med dig när vi är 50, jag vill gå på parmiddag med dig, jag vill komma på ditt bröllop, jag vill gå på bokklubben och bridgeklubben med dig, jag vill sitta i en soffa om 50 år och tänka tillbaka på gamla minnen och titta på gamla foton med dig. Jag vill ha dig i mitt liv föralltid, du är så jävla bra. Jag älskar dig Anna Fredrika Ingrid Jevrell.

Åsikter
Postat av: Rosita

Åh, fint inlägg. Grattis till henne. :)

2011-09-22 @ 22:21:05
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: eleonora

jag har inte gråtit så här mycket sen jag såg titanic först gången.

2011-09-23 @ 11:21:52
Postat av: fredrika birthdaykid

hahahahhahah vilken jävla bög du e ello.

2011-09-23 @ 13:16:05
Postat av: Hanna Skattberg

Hej, nu har jag flyttat min blogg, Varför inte ta en snabb titt in på min nya?;) http://hannaskattberg.myshowroom.se/

Hoppas du får en fortsatt bra dag :D

2011-09-23 @ 14:33:43
URL: http://hhannaskattberg.blogg.se/

Skriv vad du vill:

Namn:
kOm IhÅg MiG

E-post: (syns bara för mig)

Din blogg?

Tyck Till:

Trackback
RSS 2.0