I don't want to be just another memory

Jag skulle vilja vara riktigt jävla kär. Sjukt jävla kär i en kille som är kär i mig tillbaka. Så kär att jag inte kan tänka på någonting annat. Så kär att det pirrar i hela kroppen och när jag ser honom hoppar tusentals fjärilar omkring inuti mig och jag blir alldeles skakig.
Tumblr_ltfvmhfqkd1qe0hneo1_500_large
Det perfetka vore ifall man var bra kompisar och samtidigt störtkära. Då kunde vi gjort allting tillsammans. Vi skulle haft samma humor, skrattat åt samma saker, gått på bio ofta, tittat på filmer, gått på caféer, gått i affärer, åkt utomlands, pluggat, gosat. Allting.
Jag skulle vilja att alla skulle vända sig om efter oss på stan och bara stirra. Stirra på lyckan och kärleken. Så som det bara är i filmer. Hur overkligt lyckliga ett par är. Skulle vilja att det hände i verkligheten, i mitt liv. Och inte stirra på killen och tänka att han verkligen är värd någon snyggare och bättre, utan stirra på oss.
Skulle vilja smsa, chatta, ringa, skypa och heytella med honom hela tiden när vi inte är tillsammans. Skulle vilja sakna någon så mycket att jag känner att det är en del av mitt hjärta som fattas, en del av mig själv när jag inte är med honom. Få uppleva den känslan, hur jobbigt och hemskt det än kan vara, är det något jag verkligen vill känna.
Tumblr_ln9huac47c1qilji0o1_500_large
Skulle vilja ha en kille som älskar mat. Som älskar att äta onyttigt och som inte tycker att tjejer ska vara pinnsmala och bara äta grönsaker. Tillsammans ska vi bli stammisar på donken, vi ska äta minst tre chipspåsar varje helg och vi ska alltid ta två stora popcorn när vi går på bio. För mat är livet, så enkelt är det.
Skulle vilja ha någon som får mig att känna mig speciell. Som får mig att tro på mig själv och känna mig som en helt ny person. Ha en människa som alltid finns där vid min sida och står där oavsett vad. En person som aldrig sviker, aldrig ljuger och alltid stöttar och peppar.
Tumblr_lsjuf4db8g1qd7aqmo1_500_large
Snälla Gud, kunde du inte skapat någon som ser något i mig? Som gillar mig för den jag är. Kunde du inte skapat någon som jag kan gå och kära ner mig i, någon som "uppfyller alla mina krav" och som får mig att känna äkta kärlek. För äkta kärlek, det är verkligen något jag vill känna innan jag dör.
Vissa tror på kärlek vid första ögonkastet, andra inte. Vissa tror att det finns någon där ute för varje person, att alla kan hitta kärleken. Hur många filmer har man inte sett där även den fulaste och blygaste personen till slut hittar den rätte? Där slutar allt lyckligt och kärleken segrar alltid.
Jag vill bara bli kär. Bli hopplöst jävla fucking förälskad och käääääääääääääääääääär!!

Åsikter
Postat av: ebba

ÅÅH JA JAG MED <333333333

2011-10-23 @ 13:27:03
URL: http://heyebba.blogg.se/
Postat av: emma

jag meeeed! :D

2011-10-23 @ 19:48:13
URL: http://emmawallgren.devote.se
Postat av: Linnéa

åååååh. så himla bra skrivet! <3

2011-10-24 @ 18:16:20
URL: http://ljunggrens.blogg.se/

Skriv vad du vill:

Namn:
kOm IhÅg MiG

E-post: (syns bara för mig)

Din blogg?

Tyck Till:

Trackback
RSS 2.0