Alice Linnea Ahlberg

Herregud, ni tror väl inte att jag glömt att gratta en av mina bästa vänner som fyllde år i fredags? Nej, såklart jag inte har! Ville bara inte vara så mainstream och gratta på samma dag som alla andra. Så här kommer ett litet grattis till världens bästa Alice. ♥
I fredags blev min älskling sexton år.
Alice är en vän jag känt sen jag gick i fyran och tillsammans har vi varit med om mycket.
Hon är en pingla som gillar att träna, äta, nörda Twilight, åka snowboard, spela mobilspel, bada, skratta och vara med sina vänner och sin fina familj.
Alice är en av de roligaste människorna jag känner. Tillsammans kan vi helt plötsligt börja prata engelsk kinesiska eller låtsas som att vi är med i en film. Jag skrattar åt allt hon gör och vi förstår varandra så himla bra.
Vi gick i samma klass genom hela högstadiet. Saknar att inte kunna hänga på henne, att inte kunna fuska på proven och förhören med hjälp av henne och att inte kunna göra busiga saker i korridorerna med henne.
Ibland kan folk tycka att jag och Alice stöter ut andra när vi är med varandra (förlåt för det), men det är bara för att vi har våran egna lilla värld och har sån intern humor. Men Johanna gillar oss i alla fall. <3 <3 <3
Jag vet inte hur många gånger vi varit på stan med varandra. Köper alltid alldeles för mycket när vi går i affärer tillsammans.
(Fan vad snygga) Alice är bland det bästa jag vet.
På sportlovet följde Alice med mig till Trysil. Det var en av de bästa veckorna i mitt liv. Det var bara så bra att få spendera en hel vecka med henne och hänga runt i Norges skidbackar hela dagarna. Även om vi kunde bli lite irriterade på varandra så var det bästbästbäst.
Jag och Brallis är extrema Twilightnördar. Nästan lite pinsamt ibland. Förut kunde vi (hon kan säkert fortfarande) alla repliker i alla tre filmer. Nu på tisdag ska vi på Twiday, något vi sett framemot såååå jävla länge! Kunde inte varit mer taggad. Tänk att få se det bästa man vet i flera timmar tillsammans med den personen som betyder mest. Underbart.
Jag och Alice kan typ läsa varandras tankar. Lite småläskigt ibland. Jag kan helt plötsligt säga någonting som hon precis tänker säga eller tvärtom. Det räcker oftast med en blick och vi vet att vi tänker på samma grej. Så himla bra att ha en sån vän. 
För två år sedan praoade vi på en lunchrestaurang på KTH. Det var då vi kom varandra riktigt nära. Så. Jävla. Bra. Veckor. 
Alice har alltid varit bättre än mig när det gäller allting. Hon är bättre på alla sporter, bättre i alla ämenn i skolan, mycket smartare, roligare, snyggare, starkare, coolare, bättre. Har alltid sett upp på henne och det fortsätter jag att göra. En väldigt väldigt bra förebild.
ALICE. Du vet redan allting jag sagt och allt jag kommer att säga. Du känner mig bättre än många andra och du vet hur sjukt mycket du betyder för mig. Jag skulle aldrig kunna klara mig utan dig. Du har alltid alltid funnits där, även när jag svikit och varit en idiot. Det är skillnad på vänner och äkta vänner. Du är ett perfekt exempel på hur en äkta vän ska vara. Jag vet att jag alltid kan prata med dig och att du alltid kommer lyssna. Jag tycker att det är jobbigt och tråkigt att vi inte går i samma klass och skola längre. Vi lovade varandra att inte tappa kontakten för att vi skiljdes åt på det sättet, minns du det? Jag tycker att alla borde ha en vän som du. Om man inte har eller haft det, har man inte haft riktiga vänner. Jag älskar dig så ofattbart mycket. Försvinn aldrig aldrig aldrig ut ur mitt liv, lova mig det. Jag behöver dig för att kunna fungera. Alla våra leet-sms, heytell meddelanden och kik-bilder. Det där lilla som gör en så himla glad. Tack för att du är du och för att du är så in i helvetes jävla stört bra. Du är och kommer alltid vara min Alice.

Åsikter

Skriv vad du vill:

Namn:
kOm IhÅg MiG

E-post: (syns bara för mig)

Din blogg?

Tyck Till:

Trackback
RSS 2.0