Tears in heaven

Det känns helt overkligt att det var den här sommaren vi var i Italien. ÅÅÅåå jag kan inte säga det tillräckligt många gånger, jag vill tillbaka.

Colors of the wind

Jag vet att jag är ruggigt dålig på att uppdatera. Men jag sitter så sällan vid datorn och har ingenting att skriva. Eller jo det kanske jag har, jag har nog egentligen massor att skriva och tusentals saker att dela med mig av. För ögonblicket känner jag mig rätt tom på ord och ännu tommare på bilder. Sommaren går alldeles för fort, jag hinner inte med riktigt. Hoppas i alla fall att ni har det kanon, jag lovar er att jag tar tag i bloggen efter sommarlovet. Heeiidå!

She goes away

Kom på en sak. Alla ni som har Instagram, börja följ mig vetja! Sök på werkstrom.

Happy after all

Fler Italienbilder, wiiho!
Tjabba tjena hallå. Jag är stört trött och går runt med en förkylning som hållt i sig sedan Peace och vägrar försvinna. Det är lite småjobbigt men det hindrar mig inte från att leva livet och slita mig sönder och samman på jobbet! Förresten är det sista dagen jag jobbar imorgon, herregud vad skönt. Imorgon kväll åker jag upp till landet, det ska bli riktigt mysigt. Om ett tag ska jag gosa ner mig i sängen och hoppas att jag mår bättre imorgon. Puss!

L O V E

Det här är min fina, snygga, roliga, knasiga, grymma, härliga, omtänksamma, vackra vän Fanny. Jag tycker om dig så mycket hjärtat, tack för att du finns.

Några Italienbilder

Några bilder från Italien. Vill tillbaka. Nu tack.
God afton! Igår var det hur mysigt och trevligt som helst med mina fina tjejer, Fanny & Freja. Vi åt Sushi, såg Harry Potter och myste på Café 60. Jag gillade verkligen HP-filmen måste jag säga, sorgligt att det var sista någonsin.. Imorgon ska jag hoppa upp klockan sex som vanligt och vara fit for fight till jobbet, tagga!!! Pusshej

Om du vill

My lovers.
Igår var det mys på hög nivå med min finaste Fredrika. Idag ska jag vara med Frejson & Fanta, vi ska se Harry Potter, taggar galet!! Som jag skrev igår är min kamera på lagning, därav bildbristen och gamla bilder. Wää är det bara jag som inte inser att vi har sommarlov? Det känns som jag bara går runt och lallar, inte njuter av lovet och lever i nuet, måste skärpa mig!!!!!!! Sista sommarlovet innan gymnasiet, kom igen nu.

HALLÅHEJ ALLA GLADA

Världens värdaste frukost någonsin med mina tjejer.
Stiliga pojkar på avslutningen.
Vacker. Johanna som jag saknar såhääääääääääääääääääääääär mycket.
Finisar.
Eh, heeeej! Det var inte igår kan man ju säga. Jag har verkligen inte haft tid att blogga, det är ju sommarlov och så mycket annat kommer i vägen. Jag har i alla fall haft ett grymt lov so far. Italien var dunderbra, Peace & Love bland det roligaste jag varit med om i hela mitt liv och nu är jag mitt uppe i sommarjobbsveckor. Livet rullar på rätt bra med andra ord. Jag har massor av bilder från Italien att visa er men min kamera är tyvärr inne på lagning för tillfället. Hoppas ni har det bra vart ni än befinner er och njuter av sommaren. Ikväll ska jag träffa min fina vän Fredrika som åker bort imorgon. Hej så länge!!

RSS 2.0