11:09

Halllluuuuuuuuu !
Hur är det med alla höstlovsmänniskor ? Själv mår jag toppen, bara 24 timmar kvar nu, om 24 timmar är jag på Arlanda och väntar på planet till Egypten. Längtar!
Men oj oj oj , jag glömde att skriva vad jag gjorde i fredags ! Jag var på Idol med Johanna, Tove & Elin !
Det var jättekul. Vi hade lappar som det stod Alice & Loulou på. Jag och Johanna (Elin & Tove gjorde lite grann) gjorde en väldigt snygg skylt som det stod LARS på, den var grön, såg ni den? Johanna tappade ner den mellan stolarna. Haha, typiskt. Det var jättetråkigt att Loulou åkte. Jag tyckte inte att Johan & Robin B var så bra.
Igår spelade jag bowling med familjen. Det var kul, Anna vann jag kom sist. Sen gick vi lite i Sickla och vid fem gick jag på teater. Det var kul.
Idag vaknade jag vid halv tio, åt frukost vid tv:n, duschade, klädde på mig... Ja det är det jag gjort. Packa ska jag göra, jag började igår med det. Ska ut på prommenad snart tror jag, sen ska jag in till stan. Ska hämta min telefon som är på lagning, köpta våtdräkt till Egypten, en bok och Egyptiska pengar.
Det ska bli skönt att åka iväg från det här tråkvädret. Verkligen.
Japp, jag tror det här är det sista inlägget jag skriver på en vecka, så ni vet. Jag kommer sakna många när jag åker. Alla får ha det toppen, ni kan ringa och smsa tills 11:50 imorgon, då lyfter planet.
HA DET BRA I HÖSTMÖRKRET !
kärlek

SOMMAREN 06.
Inget jag glömmer i första taget.

saturday 25/10

Nämen tjänare.
Min lördag har varit brabrabra. Gick upp vid halv tio, åt frukost, sa hejdå till min mormor som åkte hem & sedan skulle jag & mamma hitta på något, gå på bio eller så, men vi kom inte på något roligt, jag ville hellre vara med nån kompis, och då så ringe min käre vän Fanny och frågade om jag ville hänga med till Nacka Forum. Så då åkte vi dit och var där i några timmar. Överallt träffade man folk som man kände. Jag köpte en kofta på Vero Moda, en hårklämma & engångskameror till Egypten. Att äta köpte jag en muffins och en smoothie. Yummi.
När jag kom hem sen så hade vi en "överraskningsmiddag" för min mamma eftersom hon fyllt år. Kusiner och vänner var/är här. Trevligt. Har kollat på filmen "Annie" nu på kvällen. Den är jättebra, jag älskar den. Det är mysigt med bra filmer i höstmörkret. Nu är klockan 23:10. Jag har precis ätit äpple. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Mina kusiner har just åkt hem. Imorgon får jag inte gå upp för sent, ska åka och bowla vid elva. Sen vet jag inte riktigt, sa att jag skulle höra av mig till Fredrika, och kanske prata om vad jag ska ha med mig till Egypten och så. Kolla om det är teater på måndag.
Ganska onödigt egentligen att jag sitter och skriver ett ganska långt inlägg här som ändå inte så många kommer läsa. Men det är ändå kul att ha något att skriva till.
Jahapp. Nu börjar mina tankar lida mot sitt slut. Så därför kanske jag lägger in några bilder istället. Alla får ha en bra helg!
HAPPY HÖSTLOV!


Ett roligt gammalt minne med bästevännen.

Emma är rolig, hon.

Man hittar ganska roliga saker om man letar, Fanny!

Du är härlig, Johanna!

På väg hem från skoldagen i början av sjuan.

Har den uppsatt i mitt rum. Jag tror jag var två år nåt sånt.


torsdag

Halli Hallå.
Kom ganska nyss hem från forum med Alice .
Det var jättestort & jättemycket folk. Var där i typ fem minuter, sen gick vi till mc donald´s där vi träffade Rasmus.
Jag åt en paj som smakade fiskpinne. Sen gick vi tillbaks till forum, det var jättemånga där man kände, vi var där i typ en halvtimme eller nåt, sen gick vi till bussen. Alice köpte en grej på H&M, jag hade inga pengar. Vi åkte mest dit för att kolla hur det nya såg ut. Nu är jag hemma. Ska plugga till engelskaprov imorgon. Franskaglosor ska jag också träna på.
Vår kemilärare kom tillbaka idag. Vi har haft vikarie i typ sex veckor, men nu är vår riktiga tillbaka. Snacka om skillnad!
Nu är det bara en dag kvar, sen är det höstlov ! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på imorgon. Tänkte ringa Fredrika. I helgen vet jag inte heller exakt hur planerna ser ut. Måste packa. På tisdag drar vi ! Perfect.
Jag missar två dagar av skolan. Kommer hem nån gång vid tolv på natten den 4/11. Kommer vara trött i skolan på onsdagen.
Alla få ha det tipptopp ! Tack för att ni läser min blogg.
Kramen

Jag vet inte vad som har hänt Linnéa. Men du ska veta att jag älskar dig. Det kommer jag alltid göra.

the notebook .

Jag bara älskar den här filmen. Ni som inte sett den, måste se den !

Men jag fattar inte slutet.
 Kan nån förklara vad som händer när de ligger på sjukhuset ?

onsdagen

Hejsan.
Det var vääääldigt längesen jag skrev. Typ en och en halv månad. I am sorry ! Men nu när jag inte har skrivit på ett tag, så är det väl inga som läser min blogg längre.
Skoldagen har varit okej. Livskunskap, Idrott, Engelska, SO, Svenska, Klassråd.
På SO:n och svenskan kollade vi på en film, det var slappt.
NU ÄR DET BARA 6 DAGAR KVAR TILL EGYPTEN !
Jag längtar verkligen sååå mycket. Jag måste börja packa snart ! Göra en packlista. Gud vad kul det ska bli. Åker på tisdag, planet går typ vid tolv på dagen, och är borta i en vecka med min underbaraste vän Fredrika. Hela hennes släkt ska också med, typ 40 stycken ! Jag är så glad att jag får följa med.
Nu får ni ha det så bra ni bara kan, kom ihåg : man lever bara en gång !
Pussssssssssar

EGYPTEN

RSS 2.0