måndag tisdag onsdag torsdag fredag

Hei idag ska jag spela match fick veta det igår, när vi har vunnit den så åker jag hem till Fredrika och sover över tror jag.
Dagen har varit både bra & mindre bra. Först hade vi franska, sen matteprov. Jag slarvade mycket kändes det som, usch det har inte gått så bra på de senaste matteproven. Eller jo det har gått helt okej, hoppas jag får bättre i omdöme. Efter matten så hade vi bild man ska måla ett vinterlandskap, blev ganska nöjd faktiskt. Sist så hade vi engelska var inte så jättekul faktiskt, gjorde inte så mycket. Jag åt pannkakor till lunch, och då äter jag ju såklart för många, så nu är jag proppmätt.
På min bakgrund på datorn så har jag en jättefin bild på mitt landställe som vi säljde i somras. Jag saknar det jättemycket, jag kommer aldrig komma tillbaka dit, åh ni ska se hur fint det är . Det ligger på västkusten precis vid havet, havstomt , JÄTTESTORT var det, vi hade fem båtar och det var sååå härligt. Det var ju egenlitgen farmor & farfars landställe, men vi ägde en fjärdedel. Det var mitt smultronställe & nu ses vi aldrig mer. Vissa kanske tänker: men herregud det är bara ett landställe! Men nej ,det är inte bara ett landställe, det är så mycket mer.
Jaja, nog om det. Medans jag kollade på bilder på landstälelt, så hittade jag massa andra bilder också, bland annat den här gamla godingen. Ha en bra helg, hugs


skolavslutning 07

Åsikter
Postat av: julia

hahah shitt va söta vi va! ;O<3

2008-12-06 @ 19:00:38
URL: http://juliawaara.devote.se
Postat av: Anonym

japp, det var vi ! :)

2008-12-06 @ 19:19:03

Skriv vad du vill:

Namn:
kOm IhÅg MiG

E-post: (syns bara för mig)

Din blogg?

Tyck Till:

Trackback
RSS 2.0